Naš YouTube kanal pruža dodatne informacije o ponudi Poliklinike, našim pregledima i uslugama, kao i odgovorima na pitanja koja pacijenti najčešće postavljaju.

Liječnici odgovaraju

SIBO dijagnostika

Dr.sc. Božo Radić odgovara na pitanja o sve traženijem pregledu SIBO dijagnostike (bakterijskom prerastanju tankog crijeva)

Kolonoskopija

Dr.sc. Božo Radić odgovara na najčešća pitanja o zahvatu kolonoskopije. Doznajte sve o pripremi za zahvat i samom zahvatu.

Anestezija

Naša anesteziologinja dr.med. Kristina Medved odgovara na najčešća pitanja pacijenata o postupku anestezije.

Kardiologija

Dr.med. Ozren Vinter odgovara na najčešća pitanja pacijenata o kardiologiji, pregledima srca i krvožilnog sustava i njihovoj važnosti.

Gastroskopija i kolonoskopija

Na najčešća pitanja pacijenata o zahvatima gastroskopije i kolonoskopije odgovara gastroenterolog dr.sc. Božo Radić.

Hemoroidi

Naš proktolog i digestivni kirurg dr.med. Tihomir Kekez odgovara na najčešća pitanja pacijenata o hemoroidima i proktologiji.

Ultrazvuk, mamografija i onkologija

Onkološka radiologinja dr.med. Karolina Bolanča Čulo odgovara na najčešća pitanja o problemima s karcinomima i važnosti pravovremenih pregleda.

Pregledi i zahvati

Priprema za kolonoskopiju

Saznajte što je sve važno kada se pripremate za kolonoskopiju. Kroz pripreme vas vodi Antonija Milanović, bacc. med. techn.

Fekalna transplantacija

U Poliklinici Amruševa je pod vodstvom gastroenterologa dr.sc. Bože Radića uspješno izvedena prva fekalna transplantacija u nekoj privatnoj poliklinici u RH.

Endoskopska polipektomija

Saznajte sve o zahvatu endoskopske polipektomije, koji je ključan kada se tijekom kolonoskopije otkriju neželjeni polipi ili izrasline. Doc.dr.med. Neven Barišić.

Bolesti i indikacije

Anemija (slabokrvnost)

Doznajte sve o anemiji i njenoj povezanosti s bolestima i stanjima probavnog sustava. Dr.sc. Božo Radić govori o najčešćim uzrocima, mogućim posljedicama…

Izazovi bolesti probavnog sustava

Doznajte sve o bolestima probavnog trakta koje izaziva suvremeni način života i načinima njihove dijagnostike i liječenja, a kroz koje vas vodi naš prof.dr.sc Boris Vucelić.

Bakterijsko prerastanje tankog crijeva

Doznajte sve o problemima tankog crijeva

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

Telefon +385 1 646 1171

KONTAKT

Adresa
Milana Amruša 6, 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - četvrtak
od 8 do 20 h

petak
od 8 do 19 h