Naša oprema

Najsuvremenija oprema za najveću sigurnost pacijenata i najbolje rezulate pregleda

Gastroenterologija

Olympus EVIS X1

Dobrodošli u budućnost umjetne inteligencije

Olympus EVIS X1 je napredni endoskopski sustav koji nudi visoku kvalitetu slike i mnoge funkcionalnosti za medicinske postupke poput gastroskopije i kolonoskopije te drugih endoskopskih pregleda.

Poliklinika Amruševa koristi naprednu inačicu EVIS X1 sustava, opremljenog najsuvremenijim ENDO-AID CADe modulom koji omogućava primjenu značajki umjetne inteligencije (AI) tijekom pregleda i zahvata.
Umjetna inteligencija dokazano omogućava i do 30% bolju detekciju polipa posebno kod kolonoskopije, jer služi kao dodatan par očiju.

Za povećanje klikni na sliku

OLYMPUS EVIS X1  Uz AI modul, EVIS X1 dolazi s LUCERA ELITE endoskopima, koji koriste napredne optičke komponente i senzore kako bi pružili jasne i oštre slike tijekom pregleda. To omogućuje detaljno, uvećano i preciznije promatranje unutarnjih organa poput želuca i debelog crijeva

Značajke sustava Olympus EVIS X1

Značajke endoskopskog sustava kojim je opremljena zapadna sala Poliklinike Amruševa su:

Visoka kvaliteta slike: EVIS X1 koristi tehnologiju visoke rezolucije za pružanje jasnih, oštrih slika tijekom endoskopskih pregleda. To omogućuje preciznu dijagnostiku i procjenu stanja pacijenta.

Napredni sustav osvjetljenja: Sustav osvjetljenja koji pruža EVIS X1 daje svijetlost visoke kvalitete koja omogućuje detaljno promatranje tkiva i struktura unutar tijela pacijenta.

Ergonomski dizajn: Endoskop je dizajniran s naglaskom na praktičnost za liječnike i ergonomiju koja jamči minimalnu nelagodu kod pacijenata. 

AI značajke ENDO-AID CADe *: ENDO-AID CADe (Computer-Aided Detection) je tehnologija koja se koristi u endoskopiji kako bi pomogla u detekciji patoloških lezija i abnormalnosti tijekom endoskopskih pregleda. Ova tehnologija koristi algoritme umjetne inteligencije (AI) za automatsko prepoznavanje potencijalnih problema tijekom pregleda.

ENDO-AID CADe je u Poliklinici Amruševa implementiran kao dio cjelovitog endoskopskog sustava Olympus EVIS X1. Glavna svrha ovog CADe sustava je pomoći liječnicima u bržem i preciznijem identificiranju potencijalno problematičnih područja tijekom endoskopskih pregleda, što poboljšava dijagnostičku učinkovitost i smanjuje mogućnost propuštanja patoloških lezija. Ova tehnologija je posebno korisna u detekciji polipa tijekom kolonoskopija ili drugih abnormalnosti u gastrointestinalnom traktu. ENDO-AID CADe analizira videozapise endoskopskih pregleda i označava potencijalno problematična područja na ekranu, pružajući tako liječnicima dodatnu podršku i pomoć pri donošenju dijagnostičkih odluka.

* Ugovaranje pregleda uz pomoć ENDO-AID CADe tehnologije je podložno posebnim uvjetima i prethodnoj najavi. Molimo da se prilikom naručivanja konzultirate s našim djelatnicima.

CO2 se koristi tijekom svake pretrage.

Tijekom gastroskopije i kolonoskopije je nužno upuhivati plin u probavni sustav da bi se organi rastegnuli i stijenke dobre prikazale. Za razliku od često korištenog zraka, CO2 dokazano omogućava mnogo bolji komfor pacijentu i značajno reducira bol.

U svim endoskopskim jedinicama Poliklinike tijekom gastroskopije i kolonoskopije redovito se uz suvremenu opremu koristi CO2 što gotovo u potpunosti smanjuje nelagodu i osjećaj napuhnutosti u trbuhu nakon pregleda.

Jedna smo od prvih poliklinika u Hrvatskoj gdje se pregledi izvode na najnovijim Olympus endoskopima, opremljenima značajkama umjetne inteligencije. Doznajte kako one pomažu u ispravnoj i pravovremenoj dijagnostici najsloženijih bolesti.

Pogledajte Olympusov video (na engleskom jeziku) o sustavu EVIS X1 i njegovim naprednim mogućnostima.

Olympus EVIS EXERA III

Vrhunska slika, uz preciznost i jednostavnost zahvata

Olympus EVIS EXERA III CLV-190, smješten u istočnoj sali Poliklinike Amruševa, predstavlja vrhunac endoskopske tehnologije, s iznimnom reputacijom među endoskopskim stručnjacima. Ovaj sofisticirani sustav postavlja standarde u preciznoj dijagnostici i terapiji, pružajući pacijentima sigurnost i izvrsnost tijekom svih tipova zahvata.

Naš Olympus EVIS EXERA III dolazi opremljen naprednim CF-HQ190L tankim endoskopima koji pružaju vrhunsku sliku, uz jednostavnost rukovanja i minimalnu iritaciju pacijenta tijekom zahvata.

Za povećanje klikni na sliku

MAKSIMALNA JEDNOSTAVNOST  Ultra tanki dizajn endoskopa, zajedno s Responsive Insertion Technology (RIT) tehnologijom čini potpune kolonoskopije lakšima i ugodnijima za pacijenta, poboljšavajući rukovanje endoskopom za liječnika

Značajke sustava EVIS EXERA III

Značajke endoskopskog sustava Olympus EVIS EXERA III su:

Vrhunska kvaliteta prikaza: Kao rezultat dugogodišnjeg razvoja i tehnoloških inovacija, EVIS EXERA III CLV-190 pruža iznimnu vizualnu jasnoću i razlučivost prikaza na zaslonima posljednje generacije. Svaka slika koju prikazuje liječniku tijekom zahvata omogućava detaljnu analizu unutarnjih struktura organa, omogućujući brzu i preciznu dijagnostiku.

Pouzdana preciznost: Sustav CLV-190 opremljen je naprednim senzorima i algoritmima koji omogućuju detaljno prepoznavanje čak i najmanjih patoloških promjena. Ova tehnološka pouzdanost nudi sigurnost i povjerenje pacijenata u dijagnostičke i terapijske postupke.

Integracija i kompatibilnost: EVIS EXERA III dizajniran je uz značajke kompatibilnosti i integracije, omogućujući jednostavnu povezanost s medicinskim sustavima i platformama koje koristi Poliklinika Amruševa. Ova fleksibilnost olakšava prijenos podataka i dijeljenje informacija među medicinskim timovima, poboljšavajući koordinaciju i kontinuitet skrbi čak i nakon zahvata.

Olympus EVIS EXERA III je velika investicija u vrhunsku medicinsku tehnologiju, ali koja pacijentima jamči najvišu razinu sigurnosti, preciznosti i brige tijekom pregleda ili procedure.

Ultrazvuk

GE Logiq P9

Briga o vašem zdravlju na najvišoj razini

Kada je riječ o Vašem zdravlju, ništa nije važnije od preciznosti i pouzdanosti dijagnostičkih pregleda. Stoga u Poliklinici Amruševa koristimo vrhunski ultrazvučni uređaj GE Healthcare LOGIQ P9.

Ovaj suvremeni UZV dizajniran je za pružanje ugodnog UZV iskustva i za detaljne rezultate pregleda, ključne za ispravnu dijagnostiku i očuvanje vašeg zdravlja.

 

Za povećanje klikni na sliku

Pouzdan partner u vašoj brizi za zdravlje GE Healthcare je globalno prepoznatljiv brend u području medicinske tehnologije, poznat po svojoj inovativnosti i kvaliteti. Korištenjem LOGIQ P9, naša poliklinika Vam osigurava najviši standard dijagnostičkih pregleda.

Pogledajte ključne značajke LOGIQ P9

1. Vrhunska kvaliteta slikovnog prikaza:
LOGIQ P9 koristi napredne tehnologije za prikazivanje izuzetno jasnih i detaljnih slika Vaših unutarnjih organa. To znači da naši liječnici mogu brzo i precizno postaviti dijagnozu, što je ključno za Vaše zdravlje.

2. Brz i učinkovit pregled:
Vrijeme je dragocjeno, i zato je LOGIQ P9 dizajniran da omogući brze i efikasne preglede. Bez obzira na to da li dolazite na rutinsku kontrolu ili imate specifične zdravstvene probleme, možete biti sigurni da ćete dobiti brzu i točnu procjenu.

3. Ugodno iskustvo za pacijente:
Razumijemo da medicinski pregledi mogu biti stresni. LOGIQ P9 je osmišljen s ciljem da Vam pruži što ugodnije iskustvo. Naš ljubazni tim stručnjaka osigurat će da se osjećate opušteno i informirano tijekom cijelog pregleda.

4. Bezbolan i neinvazivan pregled:
Ultrazvuk je bezbolna i neinvazivna metoda pregleda koja koristi zvučne valove kako bi stvorila slike Vaših unutarnjih organa. Bez zračenja i neugodnosti, ovaj pregled je siguran i jednostavan način da dobijete potrebne informacije o Vašem zdravlju.

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

Telefon +385 1 646 1171

KONTAKT

Adresa
Milana Amruša 6, 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - četvrtak
od 8 do 20 h

petak
od 8 do 19 h