b

Stručna biografija

prof.dr.sc. 

Milorad Opačić

PRIMARIJUS

specijalist internist gastroenterolog – hepatolog

Prof. dr. sc. Milorad Opačić, diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, magistrirao i doktorirao na istom fakultetu.

Specijalist internist, subspecijalist gastroenterolog i hepatolog, primarius, veliki dio svog radnog vijeka bio zaposlen u Centru za intervencijsku gastroenterologiju Zavoda za gastroenterologiju KBC Zagreb. Predavao je na dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi studija na hrvatskom jeziku i studija na engleskom jeziku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te na tri poslijediplomska studija. Bio je voditelj i predavač na više tečajeva stalnog medicinskog usavršavanja pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Viši je znanstveni suradnik na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Posljednjih dvadesetak godina sudjelovao u trajnoj izobrazbi iz endoskopije i ultrazvuka liječnika specijalista internista i specijalizanata iz gastroenterologije.

Autor je petnaestak poglavlja u udžbenicima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i udžbenicima Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, autor i koautor četrdeset znanstvenih radova i niza stručnih publikacija.

Aktivan je učesnik brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i stručnih sastanaka kao pozvani predavač i autor, sa više od osamdeset kongresnih priopćenja.

Član je Hrvatskog gastroenterološkog društva, osnivač i prvi predsjednik Sekcije za endoskopski ultrazvuk HGD, član je Europskog društva za gastrointestinalnu endoskopiju te drugih stručnih udruga.

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

TELEFON:

+385 1 646 1171 - Poliklinika
+385 1 646 1170 - Zgrada