PARTNERI NA LOKACIJI | Amruševa 6

Laboratorij Bonifarm

Odjel za laboratorijsku dijagnostiku Poliklinike Bonifarm čine Medicinsko-biokemijski laboratorij i Toksikološki laboratorij.

Naručite se

Laboratorij Bonifarm korisnicima pruža širok spektar laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i toksikologije.

U Laboratoriju Poliklinike Bonifarm dočekat će vas ljubazno, stručno i diskretno osoblje. Vaše zdravlje je našim djelatnicima na prvom mjestu. Stoga je naša glavna zadaća pružanje vrhunske usluge laboratorijske dijagnostike.

Kvaliteta rada Laboratorija je potvrđena provođenjem svakodnevne kontrole kvalitete kao i sudjelovanjem u nacionalnom programu vanjske kontrole kvalitete Hrvatskog centra za vrednovanje kvalitete u laboratorijskoj medicini (CROQALM) Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu (HDMBLM). Laboratorij je uključen i u međunarodnu kontrolu kvalitete rada Deutsche Gesellschaft für Klinische Chemie und Laboratoriumsmedizin (DGKL). Sudjelovanje u svim programima kontrole kvalitete potvrđeno je certifikatima.

Ukazano povjerenje naših korisnika uzvraćamo vrhunskom kvalitetom usluge i posebno posvećenoj pažnji svakom pojedincu te prilagođavanju svim vašim potrebama u želji postizanja uzajamne suradnje i trajnog povjerenja u Polikliniku Bonifarm.

Dr.sc. Sanja Kačkov Maslać

spec. analitičke toksikologije

Rezultate željenih pretraga dobit ćete u kratkom vremenskom periodu i s velikom točnošću, bez prethodnog naručivanja i čekanja. Na vaš zahtjev, nalaze vam možemo poslati poštom, telefaksom i putem e-mail-a.

Saznajte više na

Kontakt

Adresa
Amruševa 6 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

Radno vrijeme

ponedjeljak-petak
od 8 do 19 h