Gastroenterologija i hepatologija

Naslovnica / Gastroenterologija i hepatologija

Gastroenterologija poliklinike Amruševa

Gastroenterologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti probavnog sustava.
U Poliklinici Amruševa posvećeni smo pružanju vrhunske medicinske skrbi korištenjem najnovije tehnologije i metoda liječenja.
Naš stručni tim gastroenterologa posvećen je vašem zdravlju, osiguravajući precizne dijagnoze i individualizirane tretmane.
Bez obzira na to imate li problema s probavom, bolovima u trbuhu ili druge simptome, ovdje ćete pronaći sve potrebne preglede i zahvate na jednom mjestu:

PREGLEDI I USLUGE

Ultrazvuk gornjeg abdomena je neinvazivan pregled koji koristi zvučne valove za prikaz unutarnjih organa. Omogućuje procjenu stanja jetre, žučnog mjehura, gušterače i slezene.
Gastroskopija je endoskopski pregled jednjaka, želuca i dvanaesnika. Pruža detaljan uvid u sluznicu ovih organa i omogućuje uzimanje uzoraka tkiva za biopsiju.
Kolonoskopija je endoskopski pregled debelog crijeva. Koristi se za otkrivanje promjena ili bolesti u crijevima, poput polipa, tumora ili upalnih bolesti crijeva.
5

Sindrom iritabilnog crijeva

Dijagnoza i liječenje sindroma iritabilnog crijeva uključuje procjenu simptoma, dijagnostičke testove i personalizirane planove liječenja za ublažavanje simptoma
Kromoendoskopija je napredna endoskopska tehnika koja koristi specijalne boje za poboljšanje vidljivosti abnormalnosti na sluznici probavnog sustava.
Fekalna transplantacija je postupak prijenosa zdravih crijevnih bakterija iz stolice donora u crijeva pacijenta. Koristi se za liječenje teških slučajeva infekcija i bolesti crijeva.
Želučani balon je nekirurška metoda za mršavljenje koja uključuje postavljanje balona u želudac kako bi se smanjio njegov volumen i ubrzalo osjećaj sitosti.
Sveobuhvatna dijagnostika bolesti jetre uključuje niz testova i pregleda kako bi se utvrdila funkcija i struktura jetre te identificirale moguće bolesti ili oštećenja.
Završno mišljenje uključuje sveobuhvatnu procjenu svih prethodnih pregleda i testova te pružanje konačne dijagnoze i preporuka za daljnje liječenje.

Zašto odabrati polikliniku amruševa

Poliklinika Amruševa se izdvaja vrhunskom suvremenom opremom i stručnim medicinskim timom koji osigurava najvišu kvalitetu zdravstvene skrbi.
Naši liječnici imaju dugogodišnje iskustvo i posvećeni su individualnom pristupu svakom pacijentu.
Korištenjem napredne dijagnostike i terapija, pružamo sigurnost i pouzdanost u svakom koraku vašeg liječenja.
Posjetite nas i uvjerite se zašto smo prvi izbor za gastroenterološke preglede i zahvate.

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

Telefon +385 1 646 1171

KONTAKT

Adresa
Milana Amruša 6, 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - četvrtak
od 8 do 20 h

petak
od 8 do 19 h