Naručite se

TEL | 01 646 1171
b

Stručna biografija

Mia Čondić, mag. nutr.

Praktična nutricionistica

Diplomu magistre nutricionizma stekla je na Prehrambeno-Biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, uz koji je paralelno studirala na Učiteljskom fakultetu gdje stječe diplomu sveučilišne prvostupnice ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Dugogodišnji je član nutricionizam.hr, jednog od vodećih nutricionističkih savjetovališta za prehranu gdje ima iskustvo u radu s pretilim osobama te različitim dijetoterapijskim slučajevima.

Sudjelovala je u „Moj Izziv” programu na temu pretilosti u djece kao dio multidisciplinarnog tima liječnika, psihologa, kineziologa te nutricionista, dok je trenutačno uključena u projekt „Vitalni u mirovini” gdje kroz radionice promiče važnost pravilne prehrane u trećoj životnoj dobi, te pomaže osobama starije životne dobi povećati kvalitetu prehrane.

Želja za osobnim rastom glavni joj je motivator da ostane u korak s najnovijim spoznajama i preporukama iz područja nutricionizma, a za taj rast je zaslužno i što u slobodno vrijeme ispunjuje plesnim i odgajateljskim aktivnostima.

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

TELEFON:

1 646 1171 – Poliklinika
1 646 1170 – Zgrada

KONTAKT

Adresa
Amruševa 6, 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

RADNO VRIJEME

ponedjeljak – petak
od 8 do 19 h