Naručite se

TEL | 01 646 1171
b

Stručna biografija

Luka Bashota, mag. nutr.

Logični nutricionist

Spoj ljubavi prema sportu i prirodnim znanostima rezultirao je magisterijem nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kako bi produbio svoje znanje o sportu i tjelovježbi, upisuje i specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom Fakultetu u Zagrebu.

Preferira nepristrani pristup prehrani. Uz redovno praćenje novih znanstvenih spoznaja i stručne literature, posjećuje i stručne skupove te kongrese iz područja nutricionizma i kineziologije čime ostaje u korak s najnovijim relevantnim informacijama.

Popularne knjige i dokumentarce o prehrani izbjegava jer kaže: “Popularnost i senzacionalizam često su usko povezani s udaljavanjem od objektivnih informacija”.

Iskustvo u radu s rekreativcima i sportašima skuplja već za vrijeme diplomskog studija, kada se priključuje i radu nutricionizam.hr-a. Posebno zadovoljstvo mu pruža rad 1 na 1 gdje kroz individualne planove i smjernice pomaže postići zdravu prehranu, ali i grupne edukacije i predavanja putem kojih ima priliku pojednostaviti i približiti koncept pravilne prehrane većem broju ljudi.

Popularno je mišljenje kako je za postizanje rezultata potrebno odreći se užitka. Bez obzira je li u pitanju pojedinac ili grupa, nastoji pokazati kako ostvariti željene rezultate, a pritom imati opušten i zdrav odnos prema prehrani.

Smatra kako niti jedan ekstrem u životu nije dobar. Prehrana nije iznimka.

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

TELEFON:

1 646 1171 - Poliklinika
1 646 1170 - Zgrada

KONTAKT

Adresa
Amruševa 6, 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak
od 8 do 19 h