b

Stručna biografija

dr. sc.

Mirjana Pavlović

specijalist interne medicine, uži specijalist internističke onkologije

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilšta u Zagrebu, a doktorirala na poslijediplomskom doktorskom studiju “Biomedicina i zdravstvo” pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku. Specijalist je interne medicine, uži specijalist internističke onkologije. Zaposlena je na Zavodu za internističku onkologiju Klinike za tumore pri KBC-u Sestre milosrdnice u Zagrebu od 2008. godine.

Unutar područja internističke onkologije uže područje interesa joj je liječenje tumora probavnog. sustava, liječenje tumora dojke, suportivno i palijativno liječenje onkoloških bolesnika te liječenje onkološke boli. Član je multidisciplinarnog tima KB Dubrava Zagreb za liječenje pacijenata oboljelih od raka debelog crijeva.

Autor je i koautor brojnih znanstvenih i stručnih publikacija. Aktivno sudjeluje na domaćim i stranim kongresima, kao pozvani predavač i autor. Član je Hrvatskog društva za internističku onkologiju, Hrvatskog gastroenterološkog društva, Hrvatskog društva za liječenje boli i Europskog društva za medicinsku onkologiju.

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

TELEFON:

1 646 1171 - Poliklinika
1 646 1170 - Zgrada

KONTAKT

Adresa
Amruševa 6, 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak
od 8 do 19 h