Naručite se

TEL | 01 646 1171
b

Stručna biografija

dr.sc. Bojan Stojnić, mag. nutr.

Nutricionist zdravog razuma

Magistar nutricionizma, diplomirao na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Doktorirao iz područja Nutrigenomike i Personalizirane prehrane na Sveučilištu Balearskih otoka u Španjolskoj. Bivši predsjednik udruge Hrvatski zbor nutricionista, prve udruge nutricionista u Hrvatskoj, s kojom dijeli ciljeve promocije nutricionizma i zaštite nutricionističke struke. Godinama igrao košarku u 2. hrvatskoj ligi, a natjecao se i u Ironman triatlonu.

Pobornik korištenja znanstvene metode u razumijevanju i objašnjavanju svijeta. U nutricionizmu nastoji sagledati širu sliku umjesto fokusiranja na izolirane, prečesto nebitne prehrambene čimbenike. Protivnik prehrambenih ideologija i opsesivnog opterećivanja prehranom.

Ne zagovara jedan određeni prehrambeni pristup koji bi ga natjerao na pristranost u interpretaciji literature, već savjete temelji na najboljim dostupnim znanstvenim informacijama. Ako se pojave novi dovoljno kvalitetni podaci, nakon postavljanja u kontekst dosadašnjih spoznaja, spreman je promijeniti stavove. Promiče kritički pristup prehrambenim informacijama. Naglašava važnost psihološke komponente prehrane.

Naručite se za pregled već danas!

Za sve informacije o pregledima i naručivanju, obratite nam se s povjerenjem!

TELEFON:

1 646 1171 – Poliklinika
1 646 1170 – Zgrada

KONTAKT

Adresa
Amruševa 6, 10000 Zagreb
Telefon
+385 1 646 1171
E-mail
poliklinika@amruseva.hr

RADNO VRIJEME

ponedjeljak – petak
od 8 do 19 h